Pozdrav svima

D O B R O   D O Š L I   N A    M O J    B L O G

ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

IZLIJEČIO ME GOSPODIN ISUS KRIST

Knjiga "IZLJEČIO ME GOSPODIN ISUS KRIST", prva je iz trilogije o Kristalima i druženju sa Gospodinom Isusom Kristom.
Autor je opisao svoja iskustva u radu s Kristalima, svoje susrete s Gospodinom Isusom Kristom, koji ga je osobno liječio i izliječio.

Prilikom tih susreta g.Slavko Sočković dobio je novu snagu i energiju koja mu je omogućila liječenje drugih osoba. U knjizi je opisano jedno od takvih liječenja na daljinu, putem telefona, kakvih je do sada izvedeno nekoliko tisuća, pri čemu se ovaj iscjelitelj uspješno hvata u koštac sa najtežim bolestima.

Mnogi čitaoci ove knjige i sami će doživjeti nezaboravna, nesvakidašnja, bezbolna liječenja. Neki će od njih tada moći vedjeti astralne liječnike koji ih liječe. Naime, liječenje uvijek izvode astralni liječnici (Anđeli nebeski), dok iscjeljitelj Slavko Sočković služi samo kao prijenosnik dobre Božanske energije prema pacijentu.



  ČUDESNA, NESVAKIDAŠNJA, LJEKOVITA, NEOBIČNA KNJIGA
              PO SVOJIM PORUKAMA I  PO ISKUSTVIMA
         KOJA MOŽE IZAZVATI KOD PAŽLJIVIH ČITALACA.
          
* na nov, neuobičajen i nadahnut način govori o Kristalima, njihovoj ulozi i značaju za čovjeka na kraju 20. i na početku 21.stoljeća

* govori kako rabiti dobre Božanske energija, u svrhu samokontrole, samoizliječenja i liječenja drugih osoba putem Kristala

* govori o vezi materijalnog, s energetskim odnosno astralnim svijetovima

* saznajte više o onom što Univerzum planira i kako namjerava riješiti slučaj zvan Jugo-kriza

           OKRENIMO SE STVARANJU DUHOVNIH, A NE           MATERIJALNIH VRIJEDNOSTI, JER SAMO TAKO LJUDSKI ROD MOŽE NADVLADATI KRIZU, NEVOLJE I NESREĆE KOJE JE SAM SVJESNO ILI NESVJESNO IZAZVAO.

Popularni postovi